Uutiset

Tampereella yritetään puuttua huumeongelmaan

Tampereella yritetään puuttua huumeongelmaan

Tampereen kaupunki pyrkii puuttumaan pahana rehottavaan huumeongelmaan linjaamalla huumehoidon kehittämistä. Kaupunginhallitus sai eilisessä kokouksessaan tilannekatsauksen huumehoidon tilanteesta ja järjestämistavoista. Jatkossa tavoitteena on rakentaa asiakasohjaukselle nykyistä selkeämpi toimintamalli, huumehaittoihin liittyvää ehkäisevää päihdetyötä on määrä lisätä, ja painopistettä siirretään lääkkeettömään hoitoon. Lisäksi nuorten psykososiaalista tukea ja varhaisempaa hoitoonpääsyä vahvistetaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>