Päivän haastattelu

Kangasalla kuultavassa Jäitä sulatellessa -konsertissa soi vanha puhallinvetoinen rytmimusiikki

Kangasalla kuultavassa Jäitä sulatellessa -konsertissa soi vanha puhallinvetoinen rytmimusiikki

Kummelista tuttu Timo Kahilainen soittaa The Dumb Stuff Bandissa koskettimia.[/caption]

Ensi viikon lauantaina 14.3. Kangasala-talossa lavalle nousee Tampereen Filharmonian soittajista koostuva 12-henkinen The Dumb Stuff Band. Orkesterin vierailevina solisteina Kangasalla kuullaan Suomen soul-kuningatar Johanna Förstiä sekä karismaattista tulkitsijaa Mikko Leppilampea. Lisäksi orkesterin omina solisteina esiintyvät Horse Power -yhtyeestä tuttu rock-kukko Juha Junttu, Mauritiukselta kotoisin oleva soulääni Gilbert Kuppusami ja laulua opiskeleva Leni Välimäki. Kokoonpanossa bassoa soittaa Tampere Filharmonian basisti Heikki Lehtinen ja kosketinsoittimia Kummeleista tuttu Timo Kahilainen.

Orkesterissa soittaa viisi puhaltajaa, joten ohjelmisto valikoitui tämän tiukan torviryhmän ympärille. Klassikkoyhtyeiden kuten Tower of PowerBlood Sweat and TearsStevie WonderEarth Wind & Fire kappaleet soivat huippukokoonpanon käsittelyssä alkuperäissovituksina.

Monelta paikalliseltakin unohtuu, että Kummeli-mies Kahilainen on myös täysiverinen muusikko. Mies vieraili SUN Iltapäivässä kertomassa konsertista ja sen taustoista.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>