Uutiset

Kaksi uutta koronavirustartuntaa Pirkanmaalla - tartunnat todettu perjantaina

Kaksi uutta koronavirustartuntaa Pirkanmaalla - tartunnat todettu perjantaina

Pirkanmaalla on todettu eilen perjantaina kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartunnan on saanut kaksi Pohjois-Italiassa matkustanutta aikuista henkilöä, jotka kuuluivat samaan matkaseurueeseen aiemmin Suomessa todettujen tartunnan saaneiden kanssa. Potilaat ovat tällä hetkellä kotona eristyksessä, ja he ovat hyväkuntoisia.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri jatkaa altistuneiden kartoittamista ja tekee tarvittavia toimenpiteitä yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa. Pirkanmaan neuvontapuhelin koronavirustartuntaa epäileville avattiin torstaina. Puhelinnumero on 03 311 65333.

Suomessa on todettu 7.3.2020 mennessä 19 koronavirustartuntaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>