Uusi levy kohta painosta ulos - Hauli Brosin Juri Lindeman vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

Juurevasta harjurockista tunnetun Hauli Brosin Juri Lindeman vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa perjantaina 6. maaliskuuta. Iltapäivän aikana käytiin läpi bändin historiaa, puhuttiin kappaleiden kirjoittamisesta sekä pohdittiin fyysisten äänilevyjen tulevaisuutta.

Tiesitkö että Juri Lindeman halusi alunperin ammattinäyttelijäksi ja ehti myöskin hakea Teatterikorkeakouluun? Entä tiesitkö että Lindeman on saanut kultalevyn aikusviihdelehti Jallun 50-vuotisjuhlien kunniaksi tehdystä levystä?

Kuuntele!

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>