Uutiset

Tampereella asuvaa miestä syytetään sotarikoksista

Tampereella asuvaa miestä syytetään sotarikoksista

Keskusrikospoliisi vaatii vangittavaksi Tampereella asuvaa 50-vuotiasta miestä, jota epäillään useista murhista, törkeästä sodankäyntirikoksesta ja törkeästä ihmisoikeuksien loukkaamisesta poikkeuksellisissa oloissa. Rikosepäilyissä on kyse Liberian sisällissodassa vuosina 1999-2003 sattuneista tapahtumista. Poliisin mukaan mies on asunut Suomessa reilut kymmenen vuotta. Vangitsemisoikeudenkäynti pidetään tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>