Uutiset

Tampereen Työväen Teatteri peruu kaikki kevään esityksensä

Tampereen Työväen Teatteri peruu kaikki kevään esityksensä

Tampereen Työväen Teatteri lopettaa esitystoiminnan keväältä. Valtioneuvosto suositti 12.3., että yli 500 hengen yleisötilaisuudet peruttaisiin koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Vaikka teatterissa järjestetään myös pienempiä kuin 500 hengen yleisötilaisuuksia, niin teatteri päätyi tähän ratkaisuun, sillä se koki, että sillä on vastuu sekä kävijöidensä että henkilökuntansa terveydestä.

”Tämä on vastuullisin teko, jonka tässä tilanteessa voimme tehdä”, teatterinjohtaja Otso Kautto toteaa. Teatteri jatkaa harjoitustoimintaa näillä näkymin normaalisti.

Tampereen Työväen Teatteri ottaa yhteyttä jokaiseen tälle keväälle lipun ostaneeseen. Teatteri toivoo, että mahdollisimman moni lipun ostaneista ottaisi vastaan teatterin tarjoaman lahjakortin, joka on voimassa esityksiin 27.8.2020 alkaen 31.5.2021 asti. Lipun ostaneilla on myös mahdollisuus saada lippurahat takaisin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>