Koronavirus

Kaupungin korona-linjaukset: Ylöjärvi ei toistaiseksi sulje kouluja ja päiväkoteja – auki pysyvät myös uimahalli ja urheilutalo

today13.3.2020

share close
Ylöjärven kaupunki on linjannut verkkosivuillaan kaupungin palvelutoimintaan ja yleisötapahtumiin liittyviä ohjeita koronaviruksen takia.

Koulut ja päiväkodit:

Ylöjärven kaupungin koulut ja päiväkodit toimivat toistaiseksi normaalisti. Mikäli koronavirustartuntoja todetaan, erityisjärjestelyistä päätetään tapauskohtaisesti. Kouluja on ohjeistettu valmistautumaan jo ennalta etäopetuksen järjestämiseen. Koulujen iltapäivätoiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan, joskin toimintaa saatetaan joutua sopeuttamaan normaalin flunssa- ja influenssakauden takia.

Ylioppilastutkintolautakunta on yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa päättänyt aikaistaa kevään 2020 kolmannelle tutkintoviikolle sijoitetut reaaliaineiden koepäivät niin, että reaaliaineiden kokeet kirjoitetaan jo toisella tutkintoviikolla tiistaina 17.3. ja torstaina 19.3.2020.

Vapaa-aikapalvelut ja yleisötapahtumat:

Ylöjärven Urheilutalo-uimahalli pidetään toistaiseksi auki normaalisti, samoin kirjastot. Jäähallin yleisöluisteluvuorot on peruttu. Räikän avantosauna pidetään tällä tietoa kiinni 16.-31.3.2020.

Ylöjärven kaupunki ei järjestä toistaiseksi yleisötapahtumia eikä vapaa-ajan ryhmätoimintaa. Tämä koskee mm. kaupungin liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalveluita. Kaupunki suosittelee vahvasti, etteivät muutkaan toimijat järjestä yleisötapahtumia Ylöjärvellä.

Terveydenhuollon yksiköt:

Kaupunki toivoo, että potilaiden ja asukkaiden läheiset välttäisivät vierailuja terveydenhuollon ja ikäihmisten palveluiden yksiköissä.

Siivous- ja ruokapalveluissa kiinnitetään erityistä huomiota hyvään hygieniaan.

Kaupungin henkilöstön työ- ja virkamatkoja on rajoitettu. Kaupungin toimipisteisiin sovitut vierailut ulkomailta on siirretty myöhäisempään ajankohtaan.

Lue myös muut uutiset koronasta:

Pirkanmaalla uusia koronatartuntoja – Kiireettömän hoidon perumiseen varaudutaan

Myös ylöjärveläisiä on ollut matkalla korona-alueella Pohjois-Italiassa – Ylilääkäri: ”Hyvin todennäköistä, että ensimmäinen korona-tapaus todetaan pian Ylöjärvelläkin”

Koronavirus lykkää Nuoria Somettaa -tapahtumaa

Kirjoittaja: Vilma Kaura

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%