Uutiset

Tampereen kaupunki suosittelee, ettei pienempiäkään tilaisuuksia järjestetä

Tampereen kaupunki suosittelee, ettei pienempiäkään tilaisuuksia järjestetä

Tapahtumien järjestämistä koskevan hallituksen suosituksen pohjalta Tampereen kaupunki linjasi, että yli 500 henkilön yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun asti. Lisäksi suositellaan, ettei muita pienempiäkään tapahtuma Tampereella järjestetä.

Oppilaitosten järjestämät retket sisätiloihin perutaan, mutta esimerkiksi koulujen metsäretket ovat sallittuja. Kasvatus- ja opetuspalveluissa järjestettävä harrastava iltapäivätoiminta keskeytetään. Lisäksi suositellaan rajoittamaan kaikkea ei-välttämätöntä toimintaa, jossa ollaan lähikontaktissa muiden henkilöiden kanssa, kuten esimerkiksi harrastuksissa tai urheilussa.

Lisäksi mm kaikkien koulujen ja päiväkotien vierailut kielletään.

Koko tiedote täällä.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>