Yleinen

Teivossa ravataan ilman yleisöä

Teivossa ravataan ilman yleisöä

Tampereen Teivon raviradalla kilpailut jatkuvat aiemmin päätetyn kilpailukalenterin mukaisesti, mutta koronaviruksen leviämisen estämiseksi tehtyjen rajoitustoimien myötä tapahtumat järjestetään ilman yleisöä. Teivon ravit ovat kuitenkin seurattavissa ja lähdöt pelattavissa veikkausyhtiön nettisivuilla.

- Näillä järjestelyillä ja toimilla noudatamme Suomen hallituksen linjauksia ja keskusjärjestömme Suomen Hippoksen ohjeistuksia, ja kaikki Teivon ravitapahtumat ovat siis toistaiseksi yleisöltä suljettuja. Ensi kerran uudet määräykset ovat voimassa jo tulevan sunnuntain 15.3. ja ensi viikon lauantain 21.3. raveissa. Tilanne on valitettava, mutta ihmisten terveys edellä mennään, toteaa Teivon ravikeskuksen toimitusjohtaja Päivi Lehtonen.

Yleisöalue ja katsomot ravintoloineen ja palvelupisteineen ovat toistaiseksi suljettuja, ja katsomon pääportin kautta alueelle on sisäänpääsy vain kilpailupäivänä raveihin osallistuvien hevosten omistajilla, medialla sekä ravien toimihenkilöillä.

- Ohjastajat, valmentajat, hevosenhoitajat ja hevosautot kuljettajineen tulevat alueelle kuten aiemminkin talliportin kautta, ja tallialueella on hevosten taustajoukoille tarjolla normaalit ravipäivän palvelut, jatkaa Lehtonen.

On erittäin tärkeää, että jokainen kantaa oman henkilökohtaisen vastuunsa, eikä tietoisesti levitä virusta.

- Pyydämme kaikkia jäämään kotiin, jos ei tunne oloaan terveeksi. Samoin pyydämme välttämään lähikontakteja, noudattamaan THL:n käsienpesu- ja yskimisohjeita sekä ottamaan muutenkin viranomaisten ohjeet tosissaan, muistuttaa Lehtonen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>