Koronavirus, Uutiset

Koronaviruksen vaikutuksia SUN Radion toimintaan

Koronaviruksen vaikutuksia SUN Radion toimintaan

1. Uutisoimme kuuntelijoillemme paikalliset koronauutiset ajantasaisesti ja luotettavasti. Nopeimman tiedon tarjoamme päivittäin suorissa lähetyksissämme sekä kotisivuillamme (radiosun.fi). Sähkeuutiset tasatunnein arkisin klo 7-18.

2. Toimittajamme eivät toistaiseksi vieraile useamman hengen tilaisuuksissa, ja haastattelut tehdään pääasiassa puhelimitse. Ohjelmakartassa voi olla muutoksia lisäämästämme etätyöstä johtuen.

3. Toivomme kuuntelijoiltamme juttuvinkkejä, jotta osaamme etsiä vastauksia kulloinkin mielessä oleviin kysymyksiin. Koronavirukseen liittyviä ja muitakin juttuideoita voi lähettää toimitukselle osoitteessa studio@radiosun.fi ja valtteri.kujansuu@radiosun.fi sekä WhatsAppilla numeroon 043 2170 273.

4. Radio SUN on poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta tehokas ja monipuolinen markkinointiväline paikallisille mainostajille. Mainosasioissa voit olla yhteydessä osoitteeseen myynti@radiosun.fi.

5. Konttorimme (Suvantokatu 13, 33100 Tampere) on toistaiseksi suljettu, ja pyydämme asiakkaitamme olemaan meihin vierailun sijaan yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla. Yhteystietomme löytyvät osoitteesta https://radiosun.fi/yhteystiedot/

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>