Uutiset

Rattijuoppoja pitkin poikin pirkanmaata

today16.3.2020

share close

Parkano Repolantie 15.3.2020 klo 15.10

Poliisipartio pysäytti Parkanossa henkilöauton tarkastusta varten. Seulonta-alkometri kertoi ajoneuvon kuljettajan olevan päihtynyt. Tarkkuusalkometri vahvisti asian. Lisäksi ajoneuvo oli katsastamaton. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Tampere Lindforsinkatu 15.3.2020 klo 21.21

Poliisipartio pysäytti henkilöauton Tampereella liikennetarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljettaneelle miehelle huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miehellä ei ollut myöskään ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Valkeakoski Kauppatori 15.3.2020 klo 22.58

Hätäkeskus ilmoitti poliisille epäillystä rattijuoposta Valkeakosken keskustassa. Poliisipartio tavoitti ajoneuvon Valkeakosken Kauppatorilta. Seulonta-alkometrin tuloksen perusteella mieskuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Tampere Hervannan valtaväylä 15.3.2020 klo 23.20

Poliisipartio havaitsi Hervannan valtaväylällä epävarmasti ajavan henkilöauton. Partio päätti tarkastaa ajoneuvon kuljettajan ajokunnon. Seulonta-alkometri antoi naiskuljettajalle nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tampere Hervannan valtaväylä 16.3.2020 klo 01.55

Poliisipartio pysäytti Hervannan valtaväylällä henkilöauton tarkastusta varten. Huumepikatesti antoi mieskuljettajalle positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%