Koronavirus, Uutiset

Valkeakoskella koronatartunta ja altistuneita sata

Valkeakoskella koronatartunta ja altistuneita sata

Roukon koulussa (lukion tiloissa) on todettu yksi koronavirustapaus. Sata henkilöä on altistunut ja heille on ilmoitettu karanteeniin jäämisestä ja jokaiseen otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Tilat on siivottu ja opiskelu lukion tiloissa on turvallista. Ylioppilaskokeiden suorittajat ja lukion tiloissa opiskelevat Roukon oppilaat eivät oleskele samoissa tiloissa.

Luokat, joissa ei ole altistusta, jatkavat koulutyötä mahdollisimman normaalisti. Ne, jotka ovat jääneet vapaaehtoisesti kotiin, saavat toistaiseksi etäopetusta. Henkilökunnan ja oppilaiden poissaolojen vuoksi opetusta toteutetaan poikkeusjärjestelyin, kuten yhdistämällä ryhmiä ja antamalla opetusta useammalle ryhmälle oman toimen ohella.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>