Koronavirus

Valkeakoskella koronatartunta ja altistuneita sata

today16.3.2020

share close

Roukon koulussa (lukion tiloissa) on todettu yksi koronavirustapaus. Sata henkilöä on altistunut ja heille on ilmoitettu karanteeniin jäämisestä ja jokaiseen otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Tilat on siivottu ja opiskelu lukion tiloissa on turvallista. Ylioppilaskokeiden suorittajat ja lukion tiloissa opiskelevat Roukon oppilaat eivät oleskele samoissa tiloissa.

Luokat, joissa ei ole altistusta, jatkavat koulutyötä mahdollisimman normaalisti. Ne, jotka ovat jääneet vapaaehtoisesti kotiin, saavat toistaiseksi etäopetusta. Henkilökunnan ja oppilaiden poissaolojen vuoksi opetusta toteutetaan poikkeusjärjestelyin, kuten yhdistämällä ryhmiä ja antamalla opetusta useammalle ryhmälle oman toimen ohella.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%