Koronavirus

Altia toimittaa etanolia raaka-aineeksi käsidesiin isoja määriä – toimitukset päivässä jopa 200 000 käsidesipullon tarpeisiin

today17.3.2020

share close

Altia tuottaa käsidesissä käytettävää teknistä etanolia ympäri vuorokauden Koskenkorvan tehtaalla. Altia on tehnyt yhteistyötä pitkäjänteisesti useiden käsidesien pakkaajien kanssa ja on merkittävä teknisten etanolien toimittaja Suomessa.

Altia ei itse pakkaa käsidesiä, mutta toimittaa sen pääraaka-ainetta eli denaturoitua etanolia suurissa erissä käsidesiä pakkaaville yrityksille. Yksinomaan tänään asiakkaillemme lähti yli 70 000 kiloa denaturoitua etanolia, josta voidaan valmistaa noin 200 000 puolen litran käsidesipulloa.

”Olemme palvelleet jo pitkään useita käsidesiä pakkaavia yrityksiä ja tässä kriittisessä tilanteessa keskitymme varmistamaan raaka-aineen riittävyyden ja jatkuvat toimitukset nykyisille asiakkaillemme, ja palvelemaan uusia asiakkaita mahdollisimman nopeasti”, kertoo Altian toimitusjohtaja Pekka Tennilä.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%