Päivän haastattelu, Uutiset

Kaksi SUN Radion ehdokasta kisaa kaupallisen radion arvostetuimmista palkinnoista

Kaksi SUN Radion ehdokasta kisaa kaupallisen radion arvostetuimmista palkinnoista

 

Pasi Vainionperä on juontajanut Vaihde Vapaalle -ohjelmaa syyskuusta 2019 lähtien. Sittemmin Pasia on kuultu myös SUN Radion Iltapäivässä.[/caption]

Kaksi SUN Radion ehdokasta kisaa kaupallisen radion vuoden päätapahtumassa, RadioGaalassa, alan arvostetuimmista palkinnoista. Pasi Vainionperän Vaihde Vapaalle -ohjelma keräsi yleisöäänestyksessä äänisaaliin, joka oikeuttaa paikkaan maan seitsemän suosituimman paikallisen radio-ohjelman joukossa.

Thea Sormunen-Kenttälä.[/caption]

SUN Radion yhteyspäällikkö Thea Sormunen-Kenttälä kiinnitti puolestaan RadioAwards-ammattilaisraadin huomion, ja on neljän finalistin joukossa ehdolla vuoden parhaaksi paikalliseksi radiomyyjäksi. RadioGaalan shortlista julkistettiin 17.3.

RadioGaalan suuressa yleisöäänestyksessä helmikuussa 2020 suomalaiset saivat äänestää suosikkiaan vuoden radiojuontajaksi ja radio-ohjelmaksi. Ääniä annettiin yhteensä lähes 110 000 ja niiden perusteella RadioGaalassa palkitaan yleisön suosikit sekä valtakunnallisissa että paikallisissa kategorioissa.

Yleisöäänestyksen lisäksi RadioGaalassa palkitaan vuoden parhaita radiotekoja ja -ihmisiä RadioAwards-kilpailussa. Radioyhtiöt saivat ilmoittaa ehdokkaitaan 15 eri kategoriaan. Voittajat valitsee vuosittain vaihtuva media- ja markkinointialan ammattilaistuomaristo.

”Kaupallisen radion 35v-juhlavuoden RadioGaalan yleisöäänestykseen osallistui ennätysmäärä suomalaisia ja kilpailu oli erittäin tiukka”, kommentoi RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller. ”Kysyimme samalla suomalaisilta radion merkityksestä ja saimme yli 10 000 tarinaa. Tämä osoittaa, että radiolla on monille hyvin henkilökohtainen merkitys.

RadioGaala oli määrä pitää Helsingissä 24.4., mutta se päätettiin siirtää koronavirusepidemian vuoksi myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Radio SUN on osa Radio SUN Oy:tä, jonka toisen radiokanavan FUN Tampereen ehdokkaista peräti neljä selvisi shortlistalle.

Radio SUN Oy:n ohjelmapäällikkö Valtteri Kujansuu kommentoi menestystä:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>