Koronavirus, Uutiset

Poliisi kehoittaa käyttämään pääasiassa sähköisiä lupapalveluja

Poliisi kehoittaa käyttämään pääasiassa sähköisiä lupapalveluja

Sisä-Suomen poliisilaitos kehoittaa käyttämään vallitsevassa poikkeustilanteessa sähköisiä lupapalveluja aina kun se on mahdollista. Mikäli lupa-asia vaatii henkilökohtaista käyntiä, on syytä harkita vakavasti, voiko asioinnin siirtää myöhempään ajankohtaan. Jos asia on välttämätöntä hoitaa heti, tulee asiointiin varata aika poliisin ajanvarausjärjestelmästä.

Paikalle saapuessa tulee noudattaa terveyden- ja hyvinvointilaitoksen ohjeita.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen lupapalvelut ovat avoinna pääosin normaalisti. Mahdollisista asiakaspalvelun aukiolomuutoksista poliisi tiedottaa nettisivuillaan. Poliisin valtakunnallisella lupaneuvonnalla on ajantasainen tieto poikkeuksellisista aukioloajoista tai lupapalvelun supistamisesta. Poliisin valtakunnallisen lupaneuvonnan puhelinnumero on p. 0295 419 800.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>