Koronavirus, Uutiset

Nokian kaupunki harkitsee yt-neuvottelujen aloittamista koronaviruspandemian vuoksi

Nokian kaupunki harkitsee yt-neuvottelujen aloittamista koronaviruspandemian vuoksi

Nokian kaupunki harkitsee yt-neuvottelujen aloittamista koronaviruspandemian vuoksi. Yhteistoimintaneuvottelut tulisivat koskemaan niitä henkilöitä, jotka ovat poikkeusolojen vuoksi estyneitä tekemästä työtään, etätyötä tai korvaavaa työtä.

Kaupunki kartoittaa paraikaa kriittisten palveluiden hoitoon siirrettäviä henkilöstöresursseja. Kaupunki arvioi, että jos pandemia-aika tulee pitkittymään, kaikille kaupungin työntekijöille ei löydy etätyötä tai korvaavaa työtä. Yt-neuvottelujen aloittamista käsitellään kaupunginhallituksen kokouksessa ensi viikon tiistaina 24.3.2020.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>