Uutiset

Sähköt aiheuttivat Suodenniemellä palohälytyksen

Sähköt aiheuttivat Suodenniemellä palohälytyksen

Suodenniemellä koettiin uhkaava tilanne eilen iltapäivällä, kun omakotitalon sähköjohtojen jakorasia ryhtyi savuamaan. Paikalle kutsuttu sähkömies oli havainnut jakorasian niin kuumaksi, että hälytti paikalle pelastuslaitoksen. Jakorasian takana olleet rakenteet olivat kuumentuneet siten, että asunnossa oli näkyvää savua. Talossa asuneet vanhemmat ihmiset altistuivat jonkin verran savulle ja pelastuslaitos avusti heidät ulos rakennuksesta, ensihoidon tarkistettavaksi. Varsinaista paloa ei kuitenkaan syttynyt, joten rakennus jäi asuttavaan kuntoon.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>