Koronavirus, Uutiset

Viikonloppuna todettiin pirkanmaalla yhdeksän uutta tartuntaa

Viikonloppuna todettiin pirkanmaalla yhdeksän uutta tartuntaa

Pirkanmaalla todettiin viime viikon aikana yhteensä 16 koronavirustartuntaa, joista lauantaina kolme ja sunnuntaina kuusi. Todellinen sairastuneiden määrä lienee kuitenkin suurempi, sillä kaikkia epäiltyjä tapauksia ei enää testata. Koko maassa todettuja tapauksia oli eiliseen mennessä yli 600.

Koronavirus vaati myös ensimmäisen kuolonuhrinsa Suomessa, kun iäkäs henkilö menehtyi pääkaupunkiseudulla. Vaikka suurimmalla osalla sairastuneista koronaviruksen aiheuttama tauti on melko lievä, sairaus voi olla vakava ikäihmisille ja etenkin niille ikäihmisille, joilla on jokin perussairaus.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>