Koronavirus, Uutiset

Koronavirusta nyt myös Sastamalassa

Koronavirusta nyt myös Sastamalassa

Sastamalassa on todettu ainakin yksi koronavirusrtartunta. Tarjuntojen määrästä tai muista yksityiskohdista ei kuitenkaan kaupungilta kerrota tämän tarkemmin. Kaupungin johtoryhmän kokouksessa perjantaina todettiin tilanteen olevan rauhallinen, mutta samalla todettiin, ettei tartuntojen osalta olla enää nollatilanteessa.

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, Sotesi, avaa tiistaina 31.3. erillisen pandemiavastaanoton hengitystieoireisille. Vastaanotolle tullaan vain puhelimessa annetun ohjeistuksen ja ajanvarauksen kautta.

Vastaanotto sijaitsee osoitteessa Ojansuunkatu 1 (käynti Ojansuunkadun puolelta kampuksen A- ja F-rakennusten välistä). Pandemiavastaanotto on avoinna arkisin klo 9-18 ja viikonloppuisin klo 10-18. Hoidon tarpeen arviointi arkisin klo 8-16 puh. 03 5210 2020, arki-iltaisin klo 16-22 ja viikonloppuisin klo 8-22 puh. 040 647 4582. Muina aikoina puhelu ohjautuu Acutaan.

Sastamalan kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 31.3. kello 15.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>