Koronavirus, Uutiset

Poliisikin suosittaa etätöihin jos vain mahdollista

Poliisikin suosittaa etätöihin jos vain mahdollista

Moni pirkanmaalainenkin työskentelee Uudellamaalla. Uudenmaan rajalle odotetaan kuitenkin ruuhkia tämän aamun aikana, kun työmatkaliikenne alkaa ensimmäisenä arkipäivänä maakunnan sulkemisen jälkeen. Poliisi valvoo rajoja ja tekee tarkastuksia myös junissa ja busseissa. Osalla valtaväylistä on tehty muutoksia liikennejärjestelyihin raskaan liikenteen sujumisen turvaamiseksi. Myös poliisi suosittaa normaalisti Uudellamaalla työssäkäyviä tekemään mahdollisuuksien mukaan etätöitä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>