Koronavirus, Uutiset

Mm. koulujen etäopetusta päätettiin jatkaa kuukaudella

Mm. koulujen etäopetusta päätettiin jatkaa kuukaudella

Suomen hallitus päätti eilen uusista toimista koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi. Aiemmin tehtyjä rajoituksia mm. koulujen etäopetuksesta ja yli kymmenen hengen ryhmien kokoontumisista jatketaan kuukaudella, eli toukokuun 13:nteen saakka. Ravintolat pysyvät suljettuina toukokuun loppuun saakka, ruuan myynti ravintoloista mukaan on kuitenkin yhä sallittua. Liikkumista rajoitetaan jatkossa yhä tiukemmin mm. rajoilla Norjaan ja Ruotsiin. Laivaliikenteen henkilö- ja matkustajaliikenne lopetetaan. Lisäksi koronanäytteiden ottoa koko maassa lisätään.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>