Koronavirus, Uutiset

Rajoitukset eduskunnan käsittelyssä

Rajoitukset eduskunnan käsittelyssä

Eduskunta käy tänään useita lähetekeskusteluita rajoituksista, joilla yritetään hillitä koronaviruksen leviämistä. Eduskunta käsittelee muun muassa ravintoloiden sulkemista koskevaa asetusta ja valmiuslain nojalla annettujen toimivaltuuksien pidentämistä. Ravintoloiden ja kahviloiden pitää valtioneuvoston asetuksen mukaan sulkea ovensa asiakkailta kaikissa Suomen maakunnissa, kun vuorokausi vaihtuu lauantaiksi 4. huhtikuuta. Ulosmyynti on kuitenkin yhä sallittu. Valtioneuvosto antoi tiistaina täydentävän asetuksen ravintoloiden sulkemisesta. Tällä tietoa ravintolat pysyvät suljettuina toukokuun loppuun asti.

Lisäksi eduskunta keskustelee valmiuslain nojalla annettujen rajoitusten jatkosta. Hallitus on ehdottanut, että toimia jatketaan kuukaudella, eli toukokuun 13:nteen saakka.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>