Koronavirus, Uutiset

AVIN:n katsaus: Pirkanmaalla hyvä valmiustilanne

AVIN:n katsaus: Pirkanmaalla hyvä valmiustilanne

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston valmiustoimikunnan koostaman katsauksen perusteella Pirkanmaalla näyttää olevan edelleen normaali palvelutaso ja toimintakyky tilanteesta huolimatta. Yhteydenottojen määrä TE-toimistoihin on kolminkertaistunut normaaliin verrattuna ja asiakasmäärät ovat kasvussa. Avin tiedotteen mukaan TE-toimistoihin on tulossa lisää henkilöresursseja.

Alkutuotannossa ollaan huolissaan kausityövoiman saatavuudesta, mikä näkyy erityisesti Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston toimialueella. Sairaanhoitopiireissä valmiutta on varauduttu nostamaan. Tilanne on niissä rauhallinen. Hengityskoneita on riittävästi nykyskenaarioiden mukaan ja henkilökuntaa on koulutettu lisää. Rajoittamistoimenpiteiden vaikutus näkyy jo uusien tartuntojen määrien vähentymisenä. Suojavarusteita on todettu olevan riittävästi. Myös pelastuslaitosten toimintavalmius on ennallaan.

 

Lisää aiheesta Ylöjärven Uutisten jutussa

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>