Koronavirus

AVIN:n katsaus: Pirkanmaalla hyvä valmiustilanne

today3.4.2020

share close

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston valmiustoimikunnan koostaman katsauksen perusteella Pirkanmaalla näyttää olevan edelleen normaali palvelutaso ja toimintakyky tilanteesta huolimatta. Yhteydenottojen määrä TE-toimistoihin on kolminkertaistunut normaaliin verrattuna ja asiakasmäärät ovat kasvussa. Avin tiedotteen mukaan TE-toimistoihin on tulossa lisää henkilöresursseja.

Alkutuotannossa ollaan huolissaan kausityövoiman saatavuudesta, mikä näkyy erityisesti Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston toimialueella. Sairaanhoitopiireissä valmiutta on varauduttu nostamaan. Tilanne on niissä rauhallinen. Hengityskoneita on riittävästi nykyskenaarioiden mukaan ja henkilökuntaa on koulutettu lisää. Rajoittamistoimenpiteiden vaikutus näkyy jo uusien tartuntojen määrien vähentymisenä. Suojavarusteita on todettu olevan riittävästi. Myös pelastuslaitosten toimintavalmius on ennallaan.

 

Lisää aiheesta Ylöjärven Uutisten jutussa

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%