Koronavirus, Uutiset

70 vuotta täyttäneet saavat Tampereen pormestarin allekirjoittamat koronaohjeet kirjeenä: "kaikki eivät käytä nettiä"

70 vuotta täyttäneet saavat Tampereen pormestarin allekirjoittamat koronaohjeet kirjeenä: "kaikki eivät käytä nettiä"

Tampereen kaupunki lähettää kaikille kotona asuville 70 vuotta täyttäneille tamperelaisille ja orivesiläisille kirjeen, jossa kerrotaan koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyvistä varotoimista sekä kaupungin tarjoamista palveluista ja neuvontanumeroista.

35 200 asukkaalle lähetetty kirje sisältää Tampereen pormestari Lauri Lylyn allekirjoittaman saatekirjeen lisäksi koronavirukseen liittyviä ohjeita muun muassa oman toimintakyvyn ylläpitämiseen kotioloissa sekä tietoa siitä, miten voi suojata sekä itsensä että läheisensä koronavirustartunnalta. Mukana on myös yhteystietoja palveluihin, joista ikäihmiset voivat pyytää apua. Posti kuljettaa kirjeet perille viimeistään pääsiäisen jälkeisen viikon aikana.

- Tällä tavalla saamme jaettua kirjalliset ohjeet ja yhteystiedot, joita voidaan hyödyntää kotioloissa pidempään. Myöskään kaikki eivät käytä nettiä, toteaa pormestari Lauri Lyly.

Tampereen kaupungilta otetaan yhteyttä kotona asuviin veteraaneihin myös puhelimitse. Peurankallion lähitorin työntekijät soittavat kaikille Tampereen ja Oriveden veteraaneille ja järjestävät heidän tarvitsemansa avun.

Myös valtioneuvosto lähettää kansalaiskirjeen koronaviruksesta kaikkiin suomalaisiin koteihin. Kirje on perillä viimeistään 9.4.2020.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>