Uutiset

Tampereen kaupungilta vuokrahelpotuksia yrityksille ja yhteisöille

Tampereen kaupungilta vuokrahelpotuksia yrityksille ja yhteisöille

Tampereen kaupunginhallitus päätti maanantaina vuokrahelpotuksista toimijoille, jotka kärsivät koronavirustilanteen vuoksi suljetuista tiloista.

Tampereen kaupunki myöntää vuokrahelpotuksia toimi- ja harrastustiloista koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen aikana. Kaupunginhallitus päätti eilen, että kaupungin tiloissa toimivien yritysten, joiden kiinteistöt on vallitsevan tilanteen vuoksi suljettu, vuokraa alennetaan tai vuokran maksusta annetaan määräaikainen vapautus.

Yritykset ja yhteisöt pitävät mm. kahviloita ja ravintoloita, järjestävät kuntouttavaa työtoimintaa sekä kokoontumis- ja tapahtumatoimintaa tai muuta toimintaa kaupungin uimahalleissa, liikuntatiloissa, museoissa ja kulttuuritiloissa sekä päiväkeskuksissa ja oppilaitoksissa. Lisäksi Tampereen kaupunki on vuokrannut rakennuksissaan olevia liiketiloja yrityksille ja yhteisöille Kauppahallissa, Frenckellissä ja Pyynikin uimahallirakennuksessa.

Maaliskuulta ja huhtikuulta jo laskutettujen vuokrien osalta kaupunki lähettää automaattisesti hyvityslaskun ja uuden laskun maaliskuulta siihen saakka, kun vuokravapaus alkaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>