Uutiset

Tampereen kaupungilta vuokrahelpotuksia yrityksille ja yhteisöille

today7.4.2020

share close

Tampereen kaupunginhallitus päätti maanantaina vuokrahelpotuksista toimijoille, jotka kärsivät koronavirustilanteen vuoksi suljetuista tiloista.

Tampereen kaupunki myöntää vuokrahelpotuksia toimi- ja harrastustiloista koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen aikana. Kaupunginhallitus päätti eilen, että kaupungin tiloissa toimivien yritysten, joiden kiinteistöt on vallitsevan tilanteen vuoksi suljettu, vuokraa alennetaan tai vuokran maksusta annetaan määräaikainen vapautus.

Yritykset ja yhteisöt pitävät mm. kahviloita ja ravintoloita, järjestävät kuntouttavaa työtoimintaa sekä kokoontumis- ja tapahtumatoimintaa tai muuta toimintaa kaupungin uimahalleissa, liikuntatiloissa, museoissa ja kulttuuritiloissa sekä päiväkeskuksissa ja oppilaitoksissa. Lisäksi Tampereen kaupunki on vuokrannut rakennuksissaan olevia liiketiloja yrityksille ja yhteisöille Kauppahallissa, Frenckellissä ja Pyynikin uimahallirakennuksessa.

Maaliskuulta ja huhtikuulta jo laskutettujen vuokrien osalta kaupunki lähettää automaattisesti hyvityslaskun ja uuden laskun maaliskuulta siihen saakka, kun vuokravapaus alkaa.

Kirjoittaja: Valtteri Makkonen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%