Uutiset

Tampereen Messujen YT-neuvottelut päätökseen, ei lomautuksia toistaiseksi

Tampereen Messujen YT-neuvottelut päätökseen, ei lomautuksia toistaiseksi

Tampereen Messut kertoo, että yhtiössä pidetyt YT-neuvottelut ovat päättyneet, eikä lomautuksiin ole tarvetta. Neuvotteluiden taustalla oli vallitseva koronakriisi, jonka seurauksena Tampereen Messut joutui siirtämään kaikki loppukevään messut ja tapahtumat myöhempään ajankohtaan. YT-neuvotteluiden tuloksena messuyhtiössä onnistuttiin löytämään yhdessä henkilöstön kanssa ratkaisuja ja säästökeinoja, joiden avulla tapahtumatoimintaan tällä hetkellä kohdistuvat haasteet pyritään selättämään. Tulevien säästötoimenpiteiden ja uusien kehitysajatusten ansiosta henkilökunnan lomautuksilta vältytään ainakin toistaiseksi.

YT-neuvotteluiden piirissä oli 37 Tampereen Messut Oy:ssä ja sen tapahtumatoimistossa Finland Eventsissä työskentelevää henkilöä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>