Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla on todettu viisi uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla on todettu viisi uutta koronatartuntaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on kertonut tänään 11.4. viidestä uudesta vahvistetusta koronavirustartunnasta. Maakunnassa on nyt todettu kokonaisuudessaan 162 vahvistettua tautitapausta. Kyseessä on laboratoriotestein todetut tartunnat, joten todellinen sairastuneiden määrä on suurempi. Tällä viikolla uusia tautitapauksia on vahvistunut Pirkanmaalla joka päivä alle 10. Eilen perjantaina Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti vain yhdestä vahvistetusta tartunnasta.

Pirkanmaalla ensimmäisestä vahvistetusta koronatartunnasta on nyt kulunut yli viisi viikkoa, kun ensimmäinen tapaus tuli julki 5. maaliskuuta.  Tähän asti suurimmat päivittäiset tartuntamäärät on kerrottu 28.3. ja 4.4. kun molempina päivinä sairaanhoitopiiri kertoi 18 uudesta tartunnasta.

Koko maassa testein varmistuneita tartuntoja on nyt noin 2800.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>