Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla kaksi uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaalla kaksi uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaalla todettiin eilisen aikana kaksi uutta koronavirustartuntaa. Kaikkiaan Pirkanmaalla on nyt 175 tartuntaa, kertoo Pirkanmaan sairaanhoitopiiri. Pääsiäisen pyhien aikana pirkanmaalla todettiin yhteensä 15 uutta koronavirustartuntaa, joista seitsemän raportoitiin eilen. Lukumäärällisesti Pirkanmaalla on Uudenmaan jälkeen toiseksi eniten tartuntoja, mutta väkilukuun suhteutettuna viruksen ilmaantuvuus on vähäisempää mitä muualla Suomessa.

Valtakunnallisesti tartuntojen määrä on jo ylittänyt 3000 tartunnan rajan. Testejä Suomessa on tehty kaikkiaan yli 46 000, ja kuolleita koronaviruksena aiheuttamaan tautiin oli eiliseen iltaan mennessä 59 henkeä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>