Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla nolla uutta tartuntaa jo toista päivää putkeen

Pirkanmaalla nolla uutta tartuntaa jo toista päivää putkeen

Pirkanmaan nollalinja uusissa laboratoriotestatuissa koronatartunnoissa jatkuu myös eilisen tiedon perusteella, tiedottaa Tampereen yliopistollinen sairaala Tays.[/caption]

Pirkanmaan nollalinja uusissa laboratoriotestatuissa koronatartunnoissa jatkuu myös eilisen tiedon perusteella, tiedottaa Tampereen yliopistollinen sairaala Tays. Rajoitustoimista on  Taysin mukaan ollut hyötyä myös influenssa- ja RS-epidemian kannalta - niitäkään viruksia ei Taysin raportin mukaan näy. Tays korostaa, ettei syytä huokaista helpotuksesta testituloksista huolimatta ole.

Pirkanmaalla on todettu yhteensä 173 varmistettua koronavirustartuntaa. Laboratoriotestillä todetut tartunnat ovat vain osa todellisesta tartuntamäärästä.

Aamulehti uutisoi, että pirkanmaalaisen kansanedustajan, erikoislääkäri Sari Tanuksen tuttava on menehtynyt aiemmin kuluvalla viikolla koronaviruksen vuoksi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>