Uutiset

Ylöjärvellä tapahtunut henkirikos

Ylöjärvellä tapahtunut henkirikos

Sisä-Suomen poliisi tutkii Ylöjärvellä Kurussa tapahtunutta henkirikosta. Rikoksen uhri löytyi pääsiäisenä 13.4.2020 yksityisasunnosta, missä uhri, vuonna -56 syntynyt mies asui. Hänet löysi ulkopuolinen henkilö, kun mieheen ei oltu saatu yhteyttä.

Tutkinnan perusteella poliisi epäilee, että uhri on surmattu noin kuukautta aikaisemmin teräaseella.

Poliisi otti 14.4.2020 kiinni rikoksesta epäiltynä uhrin asuinkumppanin, vuonna -71 syntyneen naisen. Tekijän epäillään poistuneen asunnosta teon jälkeen. Hänet otettiin kiinni Nokialta. Epäilty vangittiin tänään 17.4.2020 Pirkanmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä tappoon.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>