Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla on todettu neljä uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla on todettu neljä uutta koronatartuntaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on tänään tiedottanut neljästä uudesta koronavirustartunnasta. Maakunnan kokonaisluku tartuntojen määrässä on nyt 178. Kyseessä on laboratoriotestein todetut tartunnat, joten todellinen sairastuneiden määrä on suurempi. Tällä viikolla uusia tautitapauksia on vahvistunut Pirkanmaalla yhteensä 14 kappaletta. Keskiviikkona sekä torstaina ei tiedotettu yhdestäkään uudesta tartunnasta. Koko maassa testein varmistuneita tartuntoja on nyt noin 3500.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>