Taloutesi tasapaino

Monipuolisia pankkipalveluita niin konttorissa kuin sen ulkopuolellakin

Monipuolisia pankkipalveluita niin konttorissa kuin sen ulkopuolellakin

Asiakaspalvelujohtaja Päivi Ikola Nordean maskotin Jalmarin seurassa.[/caption]

Taloutesi tasapaino -ohjelmasarjan kolmannessa jaksossa aiheena on Nordean palvelutarjonta paikallisella tasolla. Nordean asiakaspalvelujohtaja Päivi Ikola kertoo erilaisista vaihtoehdoista kuinka Pirkanmaan alueella voi pankkiasioitaan hoitaa ja siitä kuinka Nordeassa panostetaan digitaalisten pankkipalveluiden opastamiseen asiakkaille myös ihan kädestä pitäen. Millaisia vaihtoehtoja löytyy digitaaliseen tunnistautumiseen? Entä tiesitkö että Nordean palvelunumerossa pystyy hoitamaan pankkiasioitaan asiakaspalvelijan kanssa normaalitilanteessa ympäri vuorokauden ja näin korona-aikaankin joka arkipäivä aamusta iltaan sekä viikonloppuisin klo 9-17?

Ohjelmasarjan toimittajana Pasi Vainionperä.

Yhteistyössä Nordea

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>