Koronavirus, Päivän haastattelu, Uutiset

Myös takseissa otettiin koronasuojia käyttöön

Myös takseissa otettiin koronasuojia käyttöön

Kuva: Taksi Tampere[/caption]

Sataan Tampereen Aluetaksin autoon Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä on asennettu koronasuoja turvaamaan asiakkaan ja kuljettajan terveyttä. Läpinäkyvät muovikalvot ehkäisevät viruksen mahdollista tarttumista estämällä pisaroiden leviämistä puolin ja toisin taksin etu- ja takaosan välillä.

Suojatun kyydin voi tilata asiakas, joka epäilee koronatartuntaa ja tarvitsee taksikyydin esimerkiksi sairaanhoitoon. Suojatut kyydit ovat kuitenkin tarkoitettu myös kaikille asiakkaille, jotka haluavat kulkea taksilla mahdollisimman turvallisesti.  Kyydin hintaan suojaus ei vaikuta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>