Koronavirus, Uutiset

Sastamalan kaupunki lomauttaa noin 20 työntekijää

Sastamalan kaupunki lomauttaa noin 20 työntekijää

Sastamalan kaupunki lomauttaa noin 20 työntekijäänsä. Tällä viikolla päättyneet yt-neuvottelut koskivat niitä henkilöitä tai työntekijäryhmiä, jotka ovat estyneitä tekemästä työtään, tai joiden työtehtävät vähenevät tai muuten olennaisesti muuttuvat vallitsevan koronavirus-epidemian aikana.

Yhteistoimintaneuvottelujen piirissä oli noin 90 työntekijää. Korvaavia työtehtäviä löytyi siis noin 70 työntekijälle. Korvaavat työtehtävät ovat pääosin sosiaali- ja terveystoimen asumispalveluista, kotihoitopalveluista sekä vammaispalveluista sekä joitakin kaupungin muilta toimialoilta.

Lomautukset alkavat 22.5.2020 ja kestävät enintään 90 päivää. Työntekijät saivat lomautusilmoitukset 21.4.2020.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>