Uutiset

Sisä-Suomen poliisi nimitti rikostorjuntasektorille uuden johtajan

Sisä-Suomen poliisi nimitti rikostorjuntasektorille uuden johtajan

Rikosylikomisario Pasi Mettälä on nimitetty rikostorjuntasektorin johtajaksi rikosylikomisarion virkaan. Mettälä toimii tällä hetkellä Sisä-Suomen poliisilaitoksen Pirkanmaan tutkintayksikön johtajana. Mettälä aloittaa uudessa tehtävässä 1.6.2020. Aikaisempi rikostorjuntasektorin johtaja, rikosylikomisario Ilkka Laasanen jää eläkkeelle.

Mettälä on toiminut tutkinta- ja muissa rikostorjuntatehtävissä 90-luvulta lähtien. Mettälä on toiminut poliisissa tutkinnanjohtajana ja tutkintaryhmien esimiestehtävissä Tampereella, Helsingissä ja keskusrikospoliisissa sekä lisäksi Tullihallituksessa ja Eteläisessä tullipiirissä. Lisäksi Mettälä on työskennellyt poliisiuransa alkuvaiheessa järjestyspoliisitehtävissä.

Mettälä on suorittanut poliisin perustutkinnon vuonna 1991. Hän on valmistunut hallintotieteiden maisteriksi vuonna 2008.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>