Uutiset

Ratinan kauppakeskuksessa syttyi varhain lauantaiaamuna pieni tulipalo

Ratinan kauppakeskuksessa syttyi varhain lauantaiaamuna pieni tulipalo

Ratinan kauppakeskuksessa Tampereella syttyi lauantaiaamuna puoli seitsemän aikaan pieni tulipalo. Kauppakeskuksen huoltokäytävän ilmanvaihdon puhallin syttyi palamaan. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen palosta automaattisen paloilmoittimen kautta. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle, kauppakeskuksen ulkoseinässä sijaitsevan hormin päässä näkyi jo liekki. Palo rajautui noin 10 neliömetrin kokoiseen aulatilaan eikä ehtinyt levitä asiakastiloihin tai muualle rakennukseen. Pelastuslaitos on tuulettanut sekä tarkastanut tilat, eikä tapauksella ole vaikutusta kauppakeskuksen aukioloon.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>