Uutiset

Tulipalo sammui joko hapen tai palomateriaalin loppumiseen

Tulipalo sammui joko hapen tai palomateriaalin loppumiseen

Akaan Toijalassa sai pelastuslaitos palohälytyksen. Hämeentiellä oli kangaskaupan tiloissa ollut tulipalo tukahtunut hapenpuutteeseen tai palavan aineen loppumiseen. Pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi tarkistaa ja tuulettaa tilat. Palo aiheutti tilaan hieman palovahinkoja ja sen lisäksi savu ja noki tuhosi kaiken irtaimiston. Palon syttymissyynä saattaa olla jääkaappi tai pakastin. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>