Uutiset

Akaan hautausmaa Toijalassa joutui ilkivallan kohteeksi

today28.4.2020

share close

Akaan Seutu -lehti kertoo, että Toijalan hautausmaa joutui viikonloppuna ilkivallan kohteeksi, kun hautausmaalla kaadettiin hautakiviä, rikottiin lyhtykivien laseja ja irtolyhtyjä sekä tuhottiin sähkötolppien pistorasioita.

Seurakuntapuutarhuri Paula Pastellin kertoo Akaan Seudulle, että kaadettuja hautakiviä on ainakin kaksi ja lyhtykivien laseja on rikottu ainakin kolmesta muistomerkistä. Lisäksi haudoilla olleita irtolyhtyjä oli väännelty ja rikottu sekä ainakin kahden sähkötolpan pistorasiat suojarasioineen hajotettu pirstaleiksi. Suurin osa tuhoista on tehty hautausmaan uudella puolella, mutta toinen kaadetuista hautakivistä on vanhemmassa osassa. Kivi on vaurioitunut reunastaan kaatumisen yhteydessä. Lisäksi hautausmaan keskellä sijaitsevan vanhan kappelin kahdesta ikkunasta on rikottu ulommaiset lasit. Aluetta oli myös roskattu roska-astioiden sisällöllä. Seurakunta tekee tapauksesta rikosilmoituksen.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%