Uutiset

Akaan hautausmaa Toijalassa joutui ilkivallan kohteeksi

Akaan hautausmaa Toijalassa joutui ilkivallan kohteeksi

Akaan Seutu -lehti kertoo, että Toijalan hautausmaa joutui viikonloppuna ilkivallan kohteeksi, kun hautausmaalla kaadettiin hautakiviä, rikottiin lyhtykivien laseja ja irtolyhtyjä sekä tuhottiin sähkötolppien pistorasioita.

Seurakuntapuutarhuri Paula Pastellin kertoo Akaan Seudulle, että kaadettuja hautakiviä on ainakin kaksi ja lyhtykivien laseja on rikottu ainakin kolmesta muistomerkistä. Lisäksi haudoilla olleita irtolyhtyjä oli väännelty ja rikottu sekä ainakin kahden sähkötolpan pistorasiat suojarasioineen hajotettu pirstaleiksi. Suurin osa tuhoista on tehty hautausmaan uudella puolella, mutta toinen kaadetuista hautakivistä on vanhemmassa osassa. Kivi on vaurioitunut reunastaan kaatumisen yhteydessä. Lisäksi hautausmaan keskellä sijaitsevan vanhan kappelin kahdesta ikkunasta on rikottu ulommaiset lasit. Aluetta oli myös roskattu roska-astioiden sisällöllä. Seurakunta tekee tapauksesta rikosilmoituksen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>