Päivän haastattelu

Drive-in-teatteri tulossa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen

today28.4.2020

share close

Tampereen Messu- ja urheilukeskuksen A-halli muutetaan drive-in-teatteriksi kesäkuun alussa, mikäli koronatilanne sen sallii. Tarkoituksena on järjestää Drive-in-leffaviikko 2020, jonka aikana esitetään useampia näytöksiä lapsille ja perheille sekä nuorisolle ja aikuisille suunnatuista elokuvista.

Drive-in-teatterissa yleisö istuu näytösten ajan omissa autoissaan. Edellytyksenä leffaviikon toteutumiseen on, että Suomessa saa kesäkuussa jo kokoontua yli kymmenen hengen voimin. Tarvittaessa leffaviikko toteutetaan myöhemmin.

Yhdessä näytöksessä voi olla kerrallaan noin 70–80 henkilöautoa riittävillä väleillä. Leffaherkut myydään halukkaille suoraan autoihin. Lippukauppa avataan heti, kun viranomaisten päätökset sen mahdollistavat.

Leffaviikon lastenelokuvina tullaan esittämään Shrek-elokuvan tekijöiden uutuusanimaatio Koiranpäivät (K-7) ja brittihovin lellikkikoira Rexin seikkailuista kertova Corgi – Kuningattaren koiranpentu (K-7). Nuorisolle ja aikuisille suunnattuina elokuvina nähdään Tuukka Temosen uutuuselokuva Aika jonka sain (K-12) sekä The Independence Day, The Day After Tomorrow ja 2012 -elokuvien ohjaajan Roland Emmerichin uusi tositapahtumiin perustuva elokuva Midway (K-12).

Lapsille ja perheille suunnatut elokuvat esitetään tiistaista perjantaihin kello 17 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 15. Nuorisolle ja aikuisille suunnatut elokuvat esitetään tiistaista perjantaihin klo 21 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 19. Elokuvaliput kaikkiin näytöksiin maksavat 25 euroa / auto.

Tarkemmat tiedot Drive-in-leffaviikon 2020 elokuvista, esitysajoista ja ohjeistuksista julkaistaan Finland Eventsin nettisivuilla osoitteessa www.finlandevents.fi/driveinleffaviikko.

Kuuntele haastattelu tästä:

 

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%