Päivän haastattelu, Uutiset

Teivon ravirataa uudistetaan yli 350 000 eurolla

Teivon ravirataa uudistetaan yli 350 000 eurolla

Kuva: Teivon Ravit[/caption]

Teivon raviradalla riittää uskoa tulevaisuuteen. Raviratayhtiön hallitus on päättänyt keskukseen tehtävistä yli 350 000 euron investoinneista. Panostuksesta päätettiin huolimatta tällä hetkellä valitsevasta koronan aiheuttamasta ravitoiminnan keskeytyksestä ja koko keskuksen yllä leijuvasta uhasta täyttää ravirata-alue kerrostaloilla viimeistään 2030-luvun jälkipuoliskolla.

"Maa- ja metsätalousministeriö on myöntänyt Tampereen Ravirata osakeyhtiölle 230 000 euron suuruisen avustuksen joka kattaa pääosan tämän vuoden investointien kustannuksista. Uudistusten pääkohteena on ratavalojen uusiminen. Teivon valot olivat 1980-luvun alussa parhaat Suomen raviradoilla ja tavoitteena on vallata takaisin ykkösasema tälläkin sektorilla", kertoo Tampereen Ravirata Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Mahlamäki.

Ratavalojen lisäksi Teivossa investoidaan radanhoitokalustoon. Uusi traktori on käytössä jo syksyllä. Katsomossa kohennukset kohdistuvat ravintosalin valaistukseen ja tallialueella lisätään hevosten huolto- ja pesupisteitä.

Haastattelijana Pasi Vainionperä

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>