Koronavirus, Uutiset

Yksi uusi koronatartunta PSHP:n alueella

Yksi uusi koronatartunta PSHP:n alueella

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on tänään tiedottanut yhdestä uudesta koronavirustartunnasta. Eilen vappupäivänä puolestaan kerrottiin kolmesta uudesta tautitapauksesta, joten maakunnan kokonaisluku tartuntojen määrässä on nyt 210. Kyseessä on laboratoriotestein todetut tartunnat, joten todellinen sairastuneiden määrä on suurempi. Tällä viikolla uusia tautitapauksia on vahvistunut Pirkanmaalla yhteensä 16. Koko maassa testein varmistuneita tartuntoja on nyt yhteensä reilut viisi tuhatta kappaletta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>