Päivän haastattelu, Uutiset

Tapparassa panostetaan yksilöiden kehitykseen

Tapparassa panostetaan yksilöiden kehitykseen

Tapparan päävalmentajaksi kahden vuoden tauon jälkeen palannut Jussi Tapola kertoi joukkueensa arjesta korona-aikana. Tapolan mukaan yksilöiden kehittäminen olisi muutenkin kevään ja kesän aikana pääosassa, joten korona-arki ei ole vielä sotkenut pahasti kuvioita. Tappara kertoi viikonloppuna myös uusista pelaajasopimuksista, kun Tshekin maajoukkumiehet Michal Moravcik ja Jiri Smejkal liittyvät Kirvesrintoihin. Myös Jukka Peltola palaa KHL-visiitiltään Tampereelle.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>