Päivän haastattelu, Uutiset

Tällä viikolla vietetään Digitukiviikkoa

Tällä viikolla vietetään Digitukiviikkoa

Digi- ja väestötietoviraston projektipäällikkö Minna Piirainen kertoi parhaillaan vietettävästä Digitukiviikosta SUN Radion haastattelussa. Digitukiviikko haastaa jokaisen kansalaisen, organisaation, järjestön ja yhdistyksen auttamaan digitaidoissa korona-arjen eristämiä läheisiään oman kyvyn mukaan. Digitukiviikko on kaikille avoin, kaiken tasoiset digiosaajat mukaan kutsuva virtuaalinen tapahtumaviikko, johon jokainen voi osallistua omalla tavallaan. Digitukiviikkoa vietetään 4.–8.5.2020.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>