Päivän haastattelu, Uutiset

Täsmäteatteri lähettää teatteriesityksen kirjeenä kotiin

Täsmäteatteri lähettää teatteriesityksen kirjeenä kotiin

Tamperelainen Täsmäteatteri toteuttaa poikkeusoloissa Terveisin,Teatteri -esityksen, joka postitetaan katsojan kotiin kirjeenä. Täsmäteatterin ohjaaja ja tuottaja Meri-Maija Näykki kertoi erikoisesityksestä SUN Radion haastattelussa.

Kirje sisältää viisi “näytöstä” eli pienempää kirjekuorta, joista löytyvät ohjeet esityksen toteuttamiseen. Teoksen esiintyjinä ja näyttämönä toimii vastaanottajan lähiympäristö, kun taas vastaanottaja itse on teoksen aktiivinen katsoja-kokija ja ohjaaja. Yksi kerrallaan avattavissa kirjekuorissa on tehtäviä, jotka kannustavat poistumaan omasta asunnosta ja havainnoimaan ympäröivää maailmaa esityksenä.

Lue lisää aiheesta:

  • Markku Näykki

    Upeeta MM. Voisitko mullekin lähettää kirjeen. Armi voi maxaa. On siellä Suomessa.Oon täällä Espanjassa ollut kotiarestissa 16.3 lähtien. Mun osoite on : calle Munera 16 San Luis 03184 Torrevieja ( Alicante) Spain.
    Toivon mukaan pääsen suomeen 2.7.
    Hienoa! Markku Näykki.

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>