Uutiset

Juuri nyt: Tampereella palaa iso kasa rakennusjätettä

Juuri nyt: Tampereella palaa iso kasa rakennusjätettä

Tampereella Ruskon teollisuusalueella palaa iso metallipitoista rakennusjätettä oleva kasa, joka on noin 30m leveä ja 10m korkea. Tiiviisti kasattu rakennusjäte on haasteellinen sammuttaa. Palokunta purkaa kasaa samaan aikaan sitä sammuttaen. Palo muodostaa voimakasta savua, joka haittaa Hervantajärven asuinalueella, asukkaita pyydetään sulkemaan ikkunat, ovet sekä ilmastointi. Paikalla on useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja sammutustyö on käynnissä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>