Uutiset

Tampereella varhaiskasvatuksessa olevien lapsien vanhemmille tullut aiheettomia laskuja

Tampereella varhaiskasvatuksessa olevien lapsien vanhemmille tullut aiheettomia laskuja

Järjestelmävirheen vuoksi varhaiskasvatuksesta on lähtenyt aiheettomia laskuja myös niille, jotka ovat valinneet maksuttoman jakson. Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen, Eppu-kerholaisten sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan huoltajille tarjottiin vapautus asiakasmaksusta, mikäli lapsi on pois varhaiskasvatuksesta 18.3.-13.5.2020.

Aiheettoman laskun saaneita pyydetään ilmoittamaan tieto siitä osoitteella asiakasmaksut.paivahoito@tampere.fi , jotta lasku saadaan poistettua järjestelmästä. Laskua ei tarvitse maksaa kerrotaan Tampereen kaupungilta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>