Uutiset

Miltä kotiseutu näytti 70-luvulla?

Miltä kotiseutu näytti 70-luvulla?

Oletko koskaan miettinyt miltä oman seudun kartasto ja maasto mahtoi näyttää esim 70-luvulla? Nyt se on mahdollista nähdä. Mikko Kutilainen loi sivuston, jossa pääsee tutkimaan Maanmittauslaitoksen vanhoja karttoja ilmaiseksi. Sivustolla on ollut paljon käyttäjiä, ja Kutilainen kertoo Maaseudun Tulevaisuudelle, että alun perin palvelu oli maksullinen, mutta hän päätti avata sen kaikkien saataville ilmaiseksi.

Kartat löydät osoitteesta www.vanhatkartat.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>