Koronavirus, Uutiset

Tampereen seurakunta peruu lomautuksensa

Tampereen seurakunta peruu lomautuksensa

Viime tiistaina 12.5. julkaistun tiedotteen jälkeen Tampereen seurakuntien johto on päätynyt siihen, että yhteiselle kirkkoneuvostolle esitetään yhteistoimintamenettelyn päättämistä ilman lomautuksia. Lomautusesityksen peruuntumisesta huolimatta seurakuntien taloustilanne on vaikea. Tulevien kuukausien aikana Tampereen seurakunnissa tarkennetaan, miten yli 2 miljoonan euron säästötavoitteeseen on mahdollista päästä ja mitä toimia tarvitaan seurakuntien talouden tasapainottamiseksi ja maksuvalmiuden turvaamiseksi sekä lähitulevaisuudessa että pidemmällä aikavälillä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>