Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla yksi uusi koronatapaus

Pirkanmaalla yksi uusi koronatapaus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on tänään tiedottanut yhdestä uudesta koronavirustartunnasta. Tämän myötä maakunnan kokonaisluku tartuntojen määrässä on nyt 235. Kyseessä on laboratoriotestein todetut tartunnat, joten todellinen sairastuneiden määrä on suurempi. Tällä viikolla uusia tautitapauksia on vahvistunut Pirkanmaalla yhteensä seitsemän kappaletta. Koko maassa testein varmistuneita tartuntoja on nyt yhteensä reilut 6000 kappaletta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>