Posti suunnittelee perjantaijakelun keventämistä kesäksi

Posti suunnittelee perjantain jakelun keventämistä kesän ajaksi. Syynä on koronapandemian aiheuttama postipalveluiden kysynnän väheneminen.

Kirjepostin määrä väheni huhtikuun aikana 20 %, lisäksi postimäärät ovat kesäisin muutenkin vähäisempiä. Tämän takia Postipalvelut suunnittelee kesän ajaksi poikkeusjärjestelyä, jossa perjantain postilähetykset jaettaisiin pääsääntöisesti jo torstaina.

Posti aloittaa myös yhteistoimintaneuvottelut Postipalvelut-liiketoimintaryhmän tuotantoa ja hallintoa sekä Posti Group -konsernin hallintoa koskevista mahdollisista lomautuksista. Yt-neuvottelut koskevat kaikkiaan noin 8000 henkilöä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>